Konferenslokaler i Nyköping

Letar ni efter en konferenslokal i Nyköping har Pelles Lusthus flera olika alternativ att erbjuda. Våra lokaler passar utmärkt för konferenser, möten och andra företagsevent. Lusthuset kan kapacitet på upp till 450 personer men här finns också grupprum för mindre möten, till exempel ett styrelsemöte. Här ryms även mötes- och konferenslokaler och salar för till exempel utställningar och konserter. Med sitt centrala läge i Sörmland och Nyköping och med bra parkeringsmöjligheter är det lätt att ta sig hit.

Vill ni ha tips på vilka aktiviteter som kan anordnas till er konferens eller vill ni hyra lokalerna är ni varmt välkomna att höra av er!

konferenser-nyköping
pelles-lusthus

Café 

Ljus och fin lokal med en fantastisk utsikt över Nyköpingsån. En lokal med stora fönster runt om och med en otroligt vacker gammal inredning byggd i Italien. En flygel står till förfogande om så önskas. Utmärkt lokal för möten och fest. 

Lokalen tar ca 100 sittande gäster.

brollopslokal

Stora salen

Ljus och fin lokal med plats för 300 personer samtidigt. Suverän lokal för föreläsningar, presentationer, konferenser, möten, fest och firande. Lokalen är utrustad med bredband, pc-kanon med bio storlek på bilden, ljud och mikrofoner, hörslinga, blädderblock och whiteboardtavla. Det finns två stora portar för in och utlastning vid t ex mässa, utställning.

Biosittning - 300 personer
Skolsittning - 200 personer   

lnathandelnpelles

Handelsboden

I anslutning till lokalen ”Torget” ligger denna fantastiska lokal. Tänk dig ett möte mitt i en gammal handelsbod men med modern teknik.  

Skolsittning - 15 personer 
U-bord - 15 personer 
Biosittning - 25 personer

Marina-rummet 

Ljus och fin lokal med marint tema och med utsikt över Nyköpingsån. Utmärkt lokal för möten. Konferenslokalen är utrustad med modern teknik och utrustning. För specifika önskemål är ni välkomna att kontakta oss så gör vi vårt bästa för att lösa det!

Skolsittning - 20 personer 
U-bord - 20 personer
Biosittning - 30 personer

konferensrum-marina-rummet
moteslokal-torget

Torget 

En lokal med många användningsområden. Här sitter du och konfererar, föreläser eller har middag mitt i ett museum. Välkommen till en annorlunda konferenslokal i Nyköping!

Skolsittning - 50 personer
Biosittning - 70 personer>