Bröllop i Nyköping

I våra fina lokaler på Pelles Lusthus har vi arrangerat flera vackra bröllop mitt i Nyköping. Här dukar vi upp till fest och bröllop i den gamla bultfabriken eller i det moderna lusthuset med utsikt över ån som ringlar sig genom Nyköping. På Pelles Lusthus har du möjlighet att välja bland olika lösningar. Vill ni anordna en borgerlig vigsel på plats i lusthuset går det förstås att ordna. Vi hjälper gärna till att skräddarsy ett arrangemang efter era önskemål och vår kompetenta personal komponerar en specialmeny som passar just er.

stora-salen-pelles-lusthus

Bröllopsfest i gamla bultfabriken

På Pelles Lusthus i centrala Nyköping, i närheten av Oxelösund, hittar ni bröllopslokalerna som passar oavsett hur många ni är. För större sittningar dukar vi gärna upp i den gamla Bultfabriken. Den gamla rustika byggnaden tillsammans med en modern dukning ger spännande kontraster. Ni kan också välja att sitta i lusthuset med stora glaspartier mot ån och en imponerande takrymd. Här har vi ordnat många storslagna bröllopsfester och anpassat lokalerna efter gästernas önskningar. 

Bröllopsplanering

Ni väljer själva hur mycket hjälp ni vill ha från oss när ni planerar er vigsel på Pelles Lusthus. Innan ert bröllop kan vår kommunikationsbyrå Ingre&Ingre hjälpa till med inbjudningar och tackkort. Vår fotograf Johanna tar gärna bilderna på den stora dagen. Vi är också vana vid att ordna transporter med båt, helikopter, engelsk taxi eller häst och vagn. Kom med dina önskemål och vi gör vad vi kan för att uppfylla dem! Ring oss så berättar vi mer! 

Bröllop Nyköping
singer
vigsel-brollop

Priser på Pelles Lusthus

Hyr bröllopslokal hos oss på Pelles Lusthus. För priser på lokal, ​servering och övriga arrangemang, kontakta oss så berättar vi mer!

Bokningsförfrågan